Etä-chakrahoidotOlen intuitiivinen energiahoitaja ja olen erikoistunut chakra-hoitoihin. Olen ottanut asiakkaita vastaan kotonani Joensuussa, mutta tällä hetkellä teen lähinnä etähoitoja 💖

Etä-chakrahoito

Chakrahoidossa hoidetaan chakroista muodostuvaa näkymätöntä energiakehoa, jonka tasapaino vaihtelee elämäntilanteen ja -tapahtumien, omien ajatusten ja tunteiden mukaan. Chakrojen tasapaino / epätasapaino vaikuttaa yhtä paljon - jos ei enemmänkin- mielialaamme ja oloomme kuin fyysisen kehon kunto.

Käytännössä chakrahoito on käsillä energian välittämistä, siis vaihtoehtohoitamista = ns. "uskomushoitoa". Tunnen intuitiivisesti energiakehossa olevat energiatukokset ja -vuodot jotka voivat aiheuttaa esim. väsymystä ja erilaisia emotionaalisia oireiluja. Oman intuitioni apuna käytän kristalliheiluria ja chakrahoitokiviä.

Etähoito on yhtä tehokas kuin lähikontaktina tehty energiahoito. Etähoidon etuna on se, ettei asiakkaan tarvitse lähteä minnekään vaan hoidon voi ottaa vastaan vaikka omassa sängyssä nukkumaan mennessä. Asiakkaan ei myöskään tarvitse erityisesti keskittyä ottamaan hoitoa vastaan, vaikka hoidon lähettämisen ajankohdasta yhdessä etukäteen sovitaankin. Yhteinen sopimus hoidon tekemisestä ja asiakkaan halukkuus hoidon vastaanottamiseen riittävät siihen että hoito toimii ja "tulee perille" 💖

Hoidon jälkeen lähetän asiakkaalle kirjallisen henkilökohtaisen koosteen asiakkaan chakrojen ja auran tilasta ja energiahoidon kulusta. Nostan hoidon yhteydessä myös oraakkelikortin (tällä hetkellä käytössä Kelly T. Smithin Intuitive Life Coaching oraakkelikortit).

Teen chakrahoidot aina Valossa ja Rakkaudessa, hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi Enkelit ovat vahvasti apunani hoitoja tehdessä 💖

Etä-chakrahoidon hinta on 35 💖

Olen tehnyt etä-chakrahoitoja myös koirille 💖

Jos olet kiinnostunut varaamaan ajan etä-chakrahoitoon, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse sielunpaja@hotmail.com tai Sielunpajan Facebook-sivun kautta!


Intuitiivinen tulkinta

Tavallisen etä-chakrahoidon lisäksi voit myös tilata minulta etä-chakrahoidon johon kuuluu intuitiivinen tulkinta. Olen aina ollut kovin herkkä ja intuitiivinen, mutta vasta viime vuosina olen ymmärtänyt olevani jossain määrin selvänäköinen, -kuuloinen ja -tuntoinen. Aistin siis henkisillä aisteillani asioita.  

Intuitiivisessa tulkinnassa tulkitsen tämänhetkisen tilanteesi energiavärähtelysi perusteella ja pyrin antamaan vinkkejä joiden avulla voisit kohottaa värähtelyäsi ja voida paremmin tässä hetkessä. Oman intuitioni apuna käytän intuitiivisissa tulkinnoissa Vision Quest intiaanikortteja, joista nostan viiden kortin korttipöydän. Tämän lisäksi nostan yhden oraakkelikortin Kelly T. Smithin Intuitive Life Coaching -pakasta.

Teen tulkinnat aina valossa ja rakkaudessa, kanavoiden tietoa asiakkaan korkeimmaksi parhaaksi 💖

Intuitiivista tulkintaa varten tarvitsen mahdollisimman tuoreen valokuvan, jossa silmät näkyvät selvästi. On tärkeää, että valokuva on melko vasta otettu, koska vanhoihin kuviin on tavallisesti sitoutunut sen hetkinen energia.

En koe eettisesti oikeaksi tehdä tulkintoja kolmansista osapuolista, tai yrittää tarkoituksella nähdä tulevaisuutta, en siis "ennusta".

Etä-chakrahoidon ja intuitiivisen tulkinnan
pakettihinta on 45€ 💖
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti