Chakrakorut

Sielunpajasta voit tilata kehon energiakeskuksia eli chakroja tasapainottavia käsin tehtyjä rannekoruja 💖 Jokaisesta korusta löytyy seitsemän erilaista luonnonkiveä, jotka värähtelevät kehon seitsemän päächakran taajuuksilla. Joissakin koruissa on käytetty kierrätysmateriaaleja. Jokaisesta korusta löytyy tarkempia tietoja kuvan alta.

Koruja voi tilata sähköpostitse: sielunpaja@hotmail.com

Korun hinta: 12€ (+pk:t 1,40€)"Aqua"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, metallihelmiä ja muovihelmiä joustavassa korusiimassa. Muovihelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja vuorikristalli <3 Sopii ympärykseltään 16 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.

12€ (+pk:t)
"Josefin"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, puuhelmiä sekä lasi- ja muovihelmiä joustavassa korusiimassa. Osa helmistä on kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, sodaliitti ja vuorikristalli Sopii ympärykseltään 15cm tai sitä pienempään ranteeseen.

12€ (+pk:t)"Jewel"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä sekä lasi- ja muovihelmiä joustavassa korusiimassa. Osa helmistä on kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, sodaliitti ja vuorikristalli Lapsen koko, sopii ympärykseltään 12cm tai sitä pienempään ranteeseen.

12€ (+pk:t)"Esme"
Puuvillanyörillä säädettävä chakra-rannekoru, luonnonkiviä ja puuhelmiä joustamattomassa korusiimassa. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, amatsoniitti, lapis lazuli ja ametisti Koru on pienimmilleen säädettynä 17 cm.


12€ (+pk:t)"Ade"
Puuvillanyörillä säädettävä chakra-rannekoru, luonnonkiviä ja puuhelmiä joustamattomassa korusiimassa. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, amatsoniitti, lapis lazuli ja ametisti Koru on pienimmilleen säädettynä 17,5 cm.

12€ (+pk:t)"Keanu"
Nahkanyörillä säädettävä chakra-rannekoru, luonnonkiviä ja puuhelmiä joustamattomassa korusiimassa. Nahkanyöri on pehmeää poronnahkaa. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, amatsoniitti, lapis lazuli ja ametisti Koru on pienimmilleen säädettynä 17 cm.

12€ (+pk:t)
"Amara"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, muovihelmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Chakrahoitokivinä karneoli, jaspis, jade, ruusukvartsi, amatsoniitti, ametisti ja vuorikristalli Sopii ympärykseltään 15 cm tai sitä pienempään ranteeseen.

12€ (+pk:t)

"Ami"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, (metalli/muovi?)helmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Chakrahoitokivinä karneoli, jaspis, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja ametisti Sopii ympärykseltään 18 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.

12€ (+pk:t)


"Nala"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, puuhelmiä ja keramiikkahelmi joustavassa korusiimassa. Chakrahoitokivinä karneoli, jaspis, jade, ruusukvatrsi, turkoosi, ametisti ja vuorikristalli Sopii ympärykseltään 17 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä. Kokemuksesta tiedän, että nuo isot kuvioidut keramiikkahelmet kuluvat väriltään aika nopeastikin vaaleammaksi, saven ruskeaksi. Näyttää kuitenkin "kuluneenakin" kivalta.
12€ (+pk:t)
"Sun"
Chakra-rannekoru, luonnonkiviä, metallihelmiä ja puuhelmiä joustavassa korusiimassa. Puuhelmet ovat kierrätysmateriaalia. Chakrahoitokivinä hematiitti, karneoli, jade, aventuriini, turkoosi, lapis lazuli ja vuorikristalli Sopii ympärykseltään 16 cm tai sitä pienempään ranteeseen. Koru voi sisältää nikkeliä.

12€ (+pk:t)


1 kommentti:

  1. Meilläkin on näitä tekemiäsi koruja ja ovat kauniita ja hyvää käsityötä.

    VastaaPoista